Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES

Diensten voor
liefhebbers

Op deze pagina vindt u onze diensten waarmee wij u kunnen assisteren. Heeft u een vraag? U kunt altijd met ons contact opnemen.

Verkoopservice

Wij verkopen uw auto in uw opdracht. Wanneer u besluit uw huidige auto te verkopen, dan nemen wij dit volledige proces graag voor u uit handen. We berekenen hier een vast tarief voor. Samen met u waarderen wij uw auto en stellen wij samen met u een marktconforme waarde vast. Wij streven naar een maximaal verkoopresultaat.

Daarnaast nemen wij met u door welke acties wij adviseren om uw auto optimaal verkoop klaar te maken. Denkt u hierbij aan het herstellen van zichtbare schades, reconditioneren, poetsen maar ook eventueel technisch klaar maken. Vervolgens wordt er een uitgebreide fotoreportage gemaakt waarna er actief geadverteerd zal gaan worden op de meest bezochte autosites en ook op social media. Bij verkoop van uw auto stellen wij een verkoopovereenkomst op, begeleiden wij het betalingsproces, verzorgen wij de tenaamstelling en de vrijwaring en leveren wij uiteindelijk uw auto af aan de nieuwe eigenaar.

Geeft u ons de verkoop opdracht dan stellen wij een consignatiecontract op zodat u aantoonbaar de eigenaar van de auto blijft. Tot het moment van overdracht op de nieuwe bezitter

Importservice

Mogen wij uw droomauto opzoeken in het buitenland of heeft u er zelf één gevonden; wij regelen het hele traject.

Wij importeren al jaren schitterende auto’s vanuit het buitenland. Er komt vaak een hoop bij kijken. Zijn de juiste documenten aanwezig, het transport naar Nederland wordt de eventueel nog te betalen BPM op de gunstigste manier berekend?

Via ons uitgebreide netwerk zoeken en vinden wij voor u de juiste auto, wij kopen in uw opdracht eventueel het voertuig voor u aan of u koopt hem zelf en importeren de auto naar Nederland en verzorgen het volledige import traject inclusief BPM aangifte en RDW afhandeling. Bij binnenkomst van uw auto wordt hij desgewenst technisch volledig geïnspecteerd en gepoetst om daarna aan u te worden afgeleverd.

Technisch onderhoud

Wij werken met merkspecialisten om alle voorkomende technische werkzaamheden door vakkundig personeel te kunnen laten uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor:

  • APK Keuring
  • Airco service en reparatie
  • Onderhoud en reparatie
  • Storing zoeken en diagnose stellen
  • Schade taxatie en herstel

Taxatie en aankoopkeuring

  • Onafhankelijke aankoopkeuring
  • Taxatie van uw klassieker of Youngtimer, FEHAC erkend.
  • Taxatie Waarde Economisch Verkeer (WEV)
Contact
Bel
Bericht

Dream Car Factory
Aalbosweg 25
8171MA Vaassen

envelope-omap-markerphonefacebooklocation-arrowwhatsapp